10.5.2019 – Työpaikkailmoitus – Tig-hitsaajia / asentajia

JS-Group Oy on vuonna 2007 perustettu teollisuuden asennusprojekteihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Valtaosa asiakaskunnastamme toimii elintarviketeollisuudessa, mutta teemme projekteja myös muille toimialoille. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, mutta suuri osa henkilökunnastamme on jatkuvasti työkohteissamme kotimaassa ja ulkomailla. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 7,1 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 70 alan ammattilaista.

Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi

TIG-hitsaajia / asentajia

Työ on pääasiassa komennusluonteista putkihitsausta ja koneiden asennusta vaihtelevissa kohteissa. Töitä tehdään niin Laitilan konepajallamme kuin asiakasyrityksissämme Suomessa sekä ulkomailla, pääsääntöisesti muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Varmaa on, että kahta samanlaista päivää tai tylsää töissä ei meillä ole!

Pääasiallinen työstettävä materiaali on rst/hst. Olemme palkanneet jo useampia tulevaisuuden tekijöitä oppimaan tehtäviin, joten toivomme että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta putkihitsauksesta tai mekaanisista tai teollisuuden asennustöistä. Tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen, innokas ja motivoitunut asenne! Työ on lisäksi reissutyötä eli sinulta tulee löytyä ajokortti sekä valmius ja halukkuus työkomennuksille.

Tarjoamme hyvän työpaikan. Pyrimme jopa alamme parhaaksi sellaiseksi, eli teemme kovasti töitä sen eteen, että meillä viihdytään töissä! Meillä saat lisäksi parhaat työkaverit ja johdon ja esimiesten täyden tuen työllesi. Jos koet että haluat osaksi tätä huippuporukkaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti ja viimeistään 31.5.2019 sähköpostitse maaru@hr-maanantai.fi. Lisätietoja tehtävästä voit pyytää puhelimitse Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.

Yhteystiedot


Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)jsgroup.fi

Puhelin:

02-851 100

Osoite

 JS-Group Oy

Peltolanrinne 1 A 1
23800 Laitila

Y-Tunnus:

2103831-5

Verkkolaskutusosoite:

Verkkolaskuosoite: 003721038315
Operaattori: Maventa (003721291126) | DABAFIHH

.pdf muodossa olevat laskut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: 21038315(at)scan.netvisor.fi

Tarjouspyynnöt:

kalle.kaasalainen@jsgroup.fi tai

info@jsgroup.fi

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.

Dekra-cert
Suoritustasoilmoitus