11.4.2019 – Avoimet työpaikat

Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi

Resurssikoordinaattoria

työskentelemään monipuolisissa tehtävissä työkohteidemme resursoinnin parissa. Olemme putki- ja koneasennuksen ammattilaisia, mutta nyt tarvitsemme joukkoomme sinut, joka kykenet pitämään resursoinnin monet langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Tehtäviisi kuuluvat mm. henkilöstöön liittyvien asioiden hoito, kuten majoituksen ja matkojen varaukset. Vastaat henkilörekisterin ylläpidosta, kulkuluvista, sekä työn edellyttämien ammattipätevyyksien ja dokumenttien ylläpidosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektijohdon, työnjohtajien ja asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Osaamisen kehittyessä tulet vastaamaan resurssisuunnittelusta kokonaisuudessaan.

Tuodaksesi resurssien koordinointiin tarvittavan järjestyksen ja tehokkuuden olet varmasti hankkinut jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai projektityön parista. Priorisointitaitoa sinulla on toivottavasti jopa meitä enemmän. Englantia tulet käyttämään työssäsi lähes päivittäin eli kielitaitoinenkin odotamme sinun olevan. Exceliäkin käytät sujuvasti työkaluna. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

Tarjoamme hyvän työpaikan. Pyrimme jopa alamme parhaaksi sellaiseksi, eli teemme kovasti töitä sen eteen, että meillä viihdytään töissä! Meillä saat lisäksi parhaat työkaverit ja johdon ja esimiesten täyden tuen työllesi. Jos koet että haluat osaksi tätä huippuporukkaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti ja viimeistään 30.4.2019 sähköpostitse maaru@hr-maanantai.fi. Lisätietoja tehtävästä voit pyytää puhelimitse Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.

Projektivastaavaa/-päällikköä

lisävahvistukseksi projektien kokonaisvaltaiseen hallintaan. Johdat projektijohtajan alaisuudessa useita projekteja sekä vastaat dokumentoinnista ja laadun kehittämisestä. Toimit projektikohtaisesti työnjohtajien esimiehenä.  Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Laitilan konepajamme, mutta työ edellyttää säännöllisesti matkustusta projektikohteisiin Suomessa ja ulkomailla.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöjä projektien johtamisesta ja hallinnasta. Sinulla pysyy kokonaisuus hallinnassa laaja-alaisissakin projekteissa. Koulutustaustasi on todennäköisesti tekninen, ja sinulla on mahdollisesti myös aiempaa suunnittelukokemusta. PI-kaavioiden lukutaito on eduksi. Meille tärkeintä on löytää paras osaaja tehtävään, olet sitten alan kokenut konkari tai enemmän urasi alkuvaiheessa. Tietotekninen osaamisesi on vahvaa ja Excel on sinulle tuttu työkalu. Käytät sujuvasti englantia työssäsi, myös ruotsin kielitaidosta on etua.

Tarjoamme hyvän työpaikan. Odotamme sinulta paljon, mutta teemme kovasti töitä sen eteen, että meillä viihdytään töissä! Meillä saat parhaat työkaverit ja täyden tuen työllesi. Jos koet että haluat osaksi tätä huippuporukkaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.5.2019 sähköpostitse maaru@hr-maanantai.fi. Lisätietoja tehtävästä voit pyytää puhelimitse Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.

Yhteystiedot


Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)jsgroup.fi

Puhelin:

02-851 100

Osoite

 JS-Group Oy

Peltolanrinne 1 A 1
23800 Laitila

Y-Tunnus:

2103831-5

Verkkolaskutusosoite:

Verkkolaskuosoite: 003721038315
Operaattori: Maventa (003721291126) | DABAFIHH

.pdf muodossa olevat laskut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: 21038315(at)scan.netvisor.fi

Tarjouspyynnöt:

kalle.kaasalainen@jsgroup.fi tai

info@jsgroup.fi

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.

Dekra-cert
Suoritustasoilmoitus